Sınav haftası çok sıkışık garip günler geçiriyoruz. Hep bir koşturma hep bir çıkmaz hep bir kaos..

İyi haberlerim de var tabi. Wesley adında bir köpişimiz daha oldu. Kendisi saf alman kurdu çok şeker..

Kötü haber intuos wacom tableti iade edebilirim çünkü hem programsal hem donanımsal olarak kullanım güçlüğü çekiyorum. Şimdilik Ümitin ipadine el koydum onun haberi olmasa da.. ona bir kalem alıp projemi faaliyete geçirip ilk kazandığım parayı biriktirip kendime acilen ipad pro ve kaleminden almam lazım. Ne kadar kalite o kadar kazanç ve iyi iş çıkarma..

Bir kötü haber daha son sınavım yine çalışamadım yine geçemezsem bütün planlarım çöp olacak çünkü yüksek lisans için bu sınavları vermem şart 🙁

İyi haber Özüm artık anne diyor 🙂

Bu hafta yine iş yerinde can sıkıcı olaylar oldu kendimle ilgili çoğu kişiye katlanamamam çoğu kişiden nefret etmem çoğu zaman asık suratla dolaşmama sebep oluyor. Herkes nedense kendini bir halt sanıyormuş gibi bende değersiz işe yaramaz biri gibi.

Yine anlatacaklarımı unuttum artık not tutacağım aklıma geleni not edip daha sonra hakkında yazarım böyle olmuyor çünkü.

Aklıma geldi yine sinir oldum işyerine.  Sanırım ben eleştiriye gelemiyorum. Çünkü bende insanları eleştirmiyorum. İnsanlarda bana bulaşmasın istiyorum ama malesef olmuyor 🙂

Özüm bütün dolapları çekmeceleri açmayı öğrendi şuan her türlü yaramazlık ondan soruluyor çok panik haldeyiz ve son azı dişleri çıkıyor sanırım gece uyumuyor uyutmuyor 🙁

Adsense yazısını kaldırdım. Çünkü durduk yere bir çok düşman ve kıskançlık yaşadım.. Gerek yokmuş demek ki reklam yapmaya bende kalsın ne oldu nasıl oldu kısmı.

Sınavdan sonra Istanbul taraflarından yazarım yine arayı çok açmayı düşünmüyorum umarım yani bir terslik daha bizi bulmazsa..

Kendinize iyi bakın hoşçakalın 🙂

 

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir