Evet nereden başlasam bilemedim. Önce cumartesi gününden bahsedelim 3 ders sınavına girip bugüne bugün mezun olmuş durumdayım hemen belirteyim 🙂 3 senedir İstanbul’a adım atmazken gece yarısı bile olsa köprü havası soluyup kendime geldim.

Hamilelik ve Özüm bebeğin bebekliği dönemi Ümit çok gitti ama biz gidememiştik. Gerçekten çok özlemişim. Pazar sabah kahvaltısını 2 sene yaşadığım Avcılar’da çok zaman geçirdiğimiz sahilde  yaptık. 3 senenin yorgunluğunu bir günde attık sanki..

Evlendiğimiz yerin karşısında oturup kahvaltımızı yapıp Özüm bebekle biraz denize girdik (dizlerime kadar) sonra gezme tozma 24 Temmuz’u bekleme.

İlk anlamı Ümit’in doğum günü olmasıydı. Her sene mutlaka kutladığımız bazen küçük bazen büyük süprizler hazırlanan bir gündü. Bu sene bütün gün koşturmaca geçti pastamızı bir sonra ki gün yiyebildik ama günün diğer anlam ve önemi aylardır peşinde koştuğumuz, devir eden birini bulamadığımız, bulduğumuz da paramızın olmadığı TJK Ganyan Makinesini hiçbir hava parası vermeden almak olacaktı. Oldu da. Bütün gün uğraştık bütün gün koşturduk ama sonucu güzel oldu.

Evet, hala moral olarak çok düşük olsam da gülecek bir sebep sevinecek bir şey bulabiliyorum 🙂

Neyse günün asıl anlam önemini kaybetmeyelim. Bazı insanlar vardır tanısanız da olur tanımasanız da.. “lanet olsun seni tanıdığım güne” dedikleriniz de olur, “ya senelerdir neredesin sen?” diye isyan ettikleriniz de. Daha önce bahsetmiştim. Hayat arkadaşı dediğiniz şey ısmarlama gelen, bununla da evlenmezsem bir daha evlenemem veya yaşım geçiyor bir an önce evlenmeliyim çocuk yapmalıyım diye baktığınız kişiler değildir.

Hayat arkadaşı kafanızın bir olduğu, hayat görüşünüzün bir olduğu özetle sizin BİR olduğunuz kişidir. Bunun sanırım kafa yapısıyla da ilgisi var. Her zaman söylediğim şeyler, yapmacık olmak, rol yapmak, düşüncelerini saklamak veya daha kötüsü duvar örmek. İlişkiyi ilişki yapan şeyler listesinde asla olmaması gereken şeyler. Evet dışarıya çok güzel rol yaparsınız ama iç ilişkiniz de bu olmaz. Olduğu an bittiğiniz andır bence.

Neyse doğum günleri daha çok olacak çok kutlanacak, bu senelik TJK ‘ya bağlıyoruz, sonunda diyoruz.. Az kaldı her şeyin yoluna girmesine. Çok az kaldı..

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir