Ya gerçekten vakit bulunmuyormuş? Zormus yahu!

Neyse ki biraz vaktim var. Bazen insanlar çok para vermek yerine ucuz olsun diye dışarıdan alınabilecek şeyleri evde kendileri yaparlar. Bende bu iş tam tersi işliyor. Kendim evde yapmak isteyip dışarıdan daha pahalıya mal ediyorum:)

Örnegin hamileliğim de bebek süslerini kendim yaparım hem doğum iznim boşa gitmez evde sıkılmam hemde ben yapmış olayım hatırası kalsın dedim ve eşimde benim gibi böyle işleri seven biri olunca 15 dk da 100 adet süs bitirdik:)
Resimlerini daha sonra ekleyeceğim.

Sonra 1.yaş günü kutlaması için yine kendim birşeyler yapayim organizasyon yaptırmadan dedim aldığım şeylere verdiğim parayla 2 organizasyon yaparmışız ? onların da resimlerini ekleyeceğim.  En güzeli fotoğraf çerçevesi oldu hazırlardan o kadar güzelini asla bulamazdık! Onda da acemilik işte attım kendimi kırtasiyeye en kalın mukavva en kalın renkli karton aldım kesmesi ayrı dert, renkli kartonu yapıştırmak ayrı dert oldu . Neyse ki annem bu işlerde becerikli o yardım etti muhteşem birşey ortaya çıkardık.

 

En son artık kendimi aştım boyama kitabını kendim yapayim benim çizdiğim figürleri boyasın dedim ve anneden kızına boyama kitabı yapmaya başladım.  Tabi herkes de bolca olan bende hiç olmayan vakit yüzünden 3 sayfa çizip kızıma da veremedim tamamlayamadım da öyle kaldı:(

 

 

Herşeyi geçtim gerçekten kendi yaptığınız el emeğiniz hazır herşeyden daha güzel..

İşyerinde sürekli bilgisayar başında olmama rağmen yazmaya vakit bulamamak.. klavyemin extra sesli olması yüzünden yazamamak..

Yarın bu kısır döngüyü bozacağım..

Umarım ?

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir