Ve bugün yapacağımız etkinlikteeee şaka şaka.

Gelmiş geçmiş en güzel oyuncak markasından bahsetmek istiyorum. Reklam değil yanlış anlamayın o kadar büyümedim 🙂

Çocuğunuz olsun olmasın şahsen ben kendime alıyorum sanırım bu oyuncakları. Kurması zaten ayrı bir keyif. Hiçbir ürünün kurulumunda bu kadar zorlanmadım. Ama Mentari ayrı bir dünya. En ince detaya kadar resimlerle gösteriliyor ama o kadar ince detay var ki cidden kafa patlatmak zorunda kalıyorsunuz.

Kalitesi ise tartışılmaz bile..

Hiçbir oyuncak firmasında görmedim böyle kalite. İlk aldığım ürün mutfak setiydi. Tuzluk biberliğin içine minik taş koydular sanırım tuz dökerken dökülme hissi ve sesi duyuyorsunuz.

Camlı bölgeleri ayrı korunaklı geliyor, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler tasarlamışlar hayran kaldım.

Mutfaktan sonra manav setini aldık. Mutfağı Ümit ile birlikte kurduk, kurulum şemasını ben çözüyorum Ümit montaj kısmıyla ilgileniyor. Sanırım gecenin bir körü başlamanın cezası kafam karıştı bir yerini ters yapınca bütün şemayı o yaptığımız tersliğe göre tekrar yorumlamak zorunda kaldık. Ondan sebep sanırım montaj tam 5 saat sürdü 🙁

Manavı tek başıma 1 saatte yaptım. En zoru şimdi aldığım evdi ama onu çok çabuk yaptım.

Elimden gelse bütün takımları alıp evin bir odasını mentari cenneti yaparım sanırım.

Bu kadar kaliteli ürünün fiyatı biraz pahalı tabi, ama büyük oyuncak toptantıcıları benim iş yerimin orada. Hepsiyle sıkı bir pazarlıkla çok ucuza alabiliyorsunuz bütün oyuncakları.

Bu son aldığım ev için sanırım 5 yeri gezdim uçuk fiyatlar içinden en iyi fiyatı verenden aldım tabi ki.

Sırada ki alacağımız ürün akülü araba olacak. Bakalım haftaya o işi de çözerim.

Babam hep oğlu olsun istemiş sanırım. Küçükken arabalar kepçeler kamyonlar. Biraz büyüdüm alet çantası tamircilik, anlatılmaz bir futbol sevgisi, futbol oynamışlığım da vardır mahalle maçları ve lisede kızlar erkeklere karşı maçlarında. Erkek olsaymışım yabancılık çekmezmişim 🙂

 

Neyse olur da bir çocuğunuz olursa veya hali hazırda varsa yada siz kendinize de alabilirsiniz , her evde mutlaka olmalı süs objesi olarak bile kullanılır, çok güzeller çok..

Biraz parçaları, biraz yapım aşamasını ve bitmiş halinin fotoğrafını çektim, ekledim. Beğenirsiniz umarım..

 

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir