Yine keyfim yok ama biraz yazmam lazım. Annemin güzel balkonundayım. Raporluyum çünkü hastayım. Bu hafta her zamanki gibi geçti. Güzel haberlerde aldım kötü şeylerde oldu.

Akülü arabamızı bimden aldık ama maalesef hatalı yada biz montajı düzgün yapamadık arka tekerler dönmüyor biraz elimizde ittik Özüm yine de keyfini sürdü.

İntuos artımı kurcalayamadım. Hiç vaktim olmadı. Raporlu ve evde olmama rağmen keyfim olmadığı için hiç elimi atamadım.

Yeni puzzla başladık kafamız dağılsın diye, birkaç zamandır annemde kalıyoruz. Burası minik bir orman gibi ve çocuk parkı iki dev balkonu olduğu için yazın çok keyifli oluyor.

Google adsense hesabım aktif olmuş sonunda beni kabul etmişler ona çok sevindim.

Gerçi yine sevincim kısa sürdü. Çok hesap yaptım beynim çok bulandı. Bankalarla uğraştım, telefon hattından dolandırıldım 56tlcik. Dsmartla uzun uzun kavga ettim derdimi anlatamadım. Anlattım da onlar kurnazlık yapıp zorla bana fatura ödetmeye çalıştılar sanırım başarılı olacaklar.

Düşündüm , hayattan beklentilerimiz var elbet ama boşu boşuna kalp kırmak insanları üzmek çok gereksiz bir davranış dedim. Kendime baktım evet beni de üzüyorlar dedim yine canım sıkıldı.

Herhangi bir zaman ne zaman ne olacağı belli olmaz, bir trafik kazası olur yolda yürürken bile başımıza bir şey düşebilir Türkiye burası diye düşündüm, biraz korktum Özüm bensiz kalacak diye ama arkamdakilere iyi bir ders olur diye bencillik ettim sonra yine pişman oldum.

Trafikteki sözde şoförlere deli gibi kızdım. Her araba kullandığımda çemkirdim küfür bile ettim ama hiçbir şey değişmedi. Öküz geldiler öküz gidecekler. Bir bayanın onlara sellektör yapmasını, onları geçmesini, hızlı ve seri olmasını asla kabullenmeyecekler. Kendi hırslarında boğulacaklar yada deli gibi trafik yapacaklar yol vermemek adına. Yollar sizin değil, çekil diyorsam çekileceksiniz! Birde kurnazlara çok kızdım. Yahu en sağdan gidip, en öne geçince ne oluyor? Altı üstü 2 3 araba öne geçiyorsun. Sen annenin akıllı çocuğusun da biz miyiz salak? Diye diye bir haftayı geçirdim. Her sabah ve her akşam sinir küpü bir şekilde trafikteydim yani!

2 gün evde olmak çok güzelmiş, hiç televizyon izlemedim, Özümle bol bol vakit geçirdim, balkona havuzunu kurdum, parka gittik, oyun oynadık, kavga ettik. Yine acaba işten ayrılsam mı dedim sonra iş arama süreci aklıma gelip vazgeçtim. Yok ben çalışmalıyım dedim.

Aklımda aslında çok şey vardı. Her seferinde bunu da yazıyım bunu da yazayım dedim ama cidden keyfim olmadığı için sanırım hiç biri aklımda değil şuan.

Umarım Kahvem&Sigaram.6’da daha keyifli daha mutlu bir Özge olur, iyi haftalar herkese..

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir