Demekki neymis ben ara vermeden hep yazacagim falan demeyecekmisim. 🙂 Her hafta bir yazı yazacagim. Yok efendim sunu yazayım bunu yazayım demeyecekmisim. Herseyde yaptigim plan programimi blogumdan uzak tutacakmisim. Bu nedir ya? Yine neredeyse bir sene olacak. (Bu yaziyi yazip yayinlamam arasinda bile 3 hafta oynamis. Yazida Leon 2 aylik demisim suan 11 haftalik)

Neden yazmadım? Gecen sene nisan da ogrendim ki hamileyim. Ayni hafta hem issiz kaldim hem bebek haberini aldim. Üzerine zaten covid-19 guya iyice cogaldi (o zamanda dedigim gibi bizi pek etkilemedi).

Okul tatili yeni is arama bebek kontrolleri derken hic vakit bulamadım. Bunu yazarken bile zamanin nasil hizli gectigini gördüm. 9 ay gecti bebek dogdu hatta 2 aylik oldu bile.

Yazdigim gibi tek cirpida olmadi orasi kesin 😂

Planlı degildi, cok supriz yapti bize. İyi ki yapmis, özümün bir erkek kardesi oldu 😊 Ismini Leon koyduk. Her isimiz gibi dogumda bir degisik oldu. Ayni hafta hem tasındık hem dogum oldu hemde 2 haftalik bir sozlesmeli is buldum 🙂

Ozumde bize benziyor, oda bizim gibi kosturmaca ile 1 ayda 3 okul değiştirdi.

Annem yardıma gelmisti ama Leon 3 haftalıkken donmek zorunda kaldı. Ozumde hep annemler teyzemler yanimizdaydı. Cok desteklerdi bize. Hatta özümü onlar büyüttü diyebilirim. Ben 3 yasına kadar hic yikamadim mesela Ozümü. Leon da ogrendim bebek nasıl yıkanır.

Burada birde köpek almistik onu söyledim umarım. Resmini hemen iletiyorum buraya.

Yok yine dayanamayacagim. Bu ulkede dogum nasıl oluyor yazacagim bir sonraki yazimda yazacagim. Hatta diyorum ki artik kimligi desifre etme zamani geldi sanki. Ama pisman olurmuyum, herkesin bilmesine gerek var mı ona karar veremedim. Neyse biraz daha Düşüneyim üzerinde. O zaman siradakiler sunlar olsun Londrada dogum ve yurtdısında yasamak yazıları gelecek olan yazılar diyeyim. Aslında birde mutsuz kadınlar ve ya insanlar diye bir yazı yazasım var. Ama onu yurtdısında yasamakla birleştirebilirim. Neyse onuda bir dusuneyim. 😉

Umarım bu dusuneyim dediklerimi düsünmelerim 1er sene olmaz 😊 Daha fazla uzatip yeni yazılari ertelemeden bitireyim. Kapanısı da hızlı yapalım. Kendinize güzel bakın, görüşmek üzere ..

PS: ingilizce turkce klavye karmasasi icin ozur. Bir sonraki yazida yasamamak icin ugrasacagim.

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir