Lütfen yeter ama..

Günlerdir sinirden ölecek gibiyim. Bizler ne hale geldik böyle? Metreslik ne zamandan beri bir meslek oldu? Özenilecek hayat oldu??

 

 

 

 

Ya okuyorum görüyorum ve gerçekten anlam veremiyorum.

Çoğu ünlü olduğu için haberimizin olduğu veya merak edip baktığımız kişiler ve bilmediklerimiz..

Gencecik beyinler idol olarak görüp özenir, bu haltı yiyenler marifet gibi çocuk yapar, parasını yedikleri adamın eşine çemkirir durur.

Nerede eski medeni Türk halkı, nerede şimdi ki sözde medeniyet?

Önce şuna açıklık getireyim;

ekşi sözlükte hakkında uzun uzun yazılar okudum dün neredeyse bütün günümü aldı. Daha önce başına gelmiş bu tarz bir yasak ilişki yaşamış insanların yazıları vardı. Genel bir savunma var “gönül bu”, yada çok sevgili Türk Halkımızın köşeye sıkıştığında tek sığındığı büyük güç içeren cümle “Allahın işi işte kimse karışamaz”. Evli adamdan çocuk yapan o küçük beyinli şahısta böyle savunma yapmış neden evli adamdan çocuk yaptınız sorusuna..

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Allahın işi gönül bu saçmalıklarını bir kenara bırakalım. Bir kere evli bir erkeğe o gözle bakabilecek bir zihniyetin, miden varsa zaten sen bir zillisindir. Bu olaya “Gönül bu” ,”İstemeden oldu” demek yerine “Ben zillinin tekiyim, bilerek hoşlandım aşık oldum v.s. diyebilmelisin.

Suçlu olan tek başına 2. kadın değil, erkek zaten ne olursa olsun suçlu.. Sadece 2 çeşit suçlu erkek var, birisi karşısında ki zilliyi kandırıp evli olduğunu gizleyip bu haltı yiyen, birde dürüst bir şekilde evli olduğunu söyleyip ama amaaan nasıl olsa evdeki eşim zaten benim fazla mal göz çıkartmaz misali kendini frenlemeyen, karşısında ki zilliye hop dur bakalım diyemeyen erkek.

Zilliler de çeşit çeşit, bazılarının cidden kanı bozuk bilerek isteyerek pislik olsun diye yapışıp bir şekilde kendini göstermeye ortalık karıştırmaya çalışanlar, birde kafası az çalıştığı için “istemeden de olsa aşık oldum ama ne yapabilirim?” diyen iq’su düşükler.

Bu kötü insanlara maalesef dur diyemiyoruz çünkü durmuyorlar..

Her geçen gün bir salgın virüs gibi çoğalıyorlar..

Gencecik kızlarımız para için veya heyecan için veya gerçekten iqsu az olduğu için, evli erkek peşinde koşup veya ağına düşüp, bir şekilde kendilerini kullandırıp insanların yuvasını yıkmaya, ah almaya, hakaret işitmeye devam ediyorlar. Edeceklerde.. Çünkü şu durumda aklım mantığım almasa da etrafımızda bir sürü örneğini görüyoruz. Ya birde bu işe arka çıkan fanlar var..

Ne olur biraz aklınızı başınıza toplayın..

Ne olur metres olmayın..

Ne olur kendi hırsınız için başka bir hemcinsinizi yıkmayın..

Hii birde kocamdan uzak durun ağzı salyalı kadınlar ?

Alıntı:

Bir kadın bir erkeğin hayatını tamamen değiştirebilir mi? Evet, değiştirebilir. Bir erkek, bir kadını, hayatının son anına kadar yanında durmak istediği kadını görünce, dış dünyaya karşı kendisini kapatabilir. Her ne kadar bu inanılmaz gelse de, bir erkek ‘o kadını’ bulunca geride kalan milyarlarca kadın, kendisine hemcinsi ya da nötr bir varlık gibi gelebilir. 

…Gelebilir, ancak artık en büyük sorun, bir kadın ve bir erkeği ayırmak isteyen ‘ağzı salyalı kadınlar!’ Bunlar geçim derdi, kültürel fark, ailelerin anlaşmaması vb. tüm çevresel faktörlerden daha tehlikelidir.

…Bu ‘ağzı salyalı kadınlar’, senin kadınını, ömrünün kalan kısmını -şu yalan dünyada başını omzuna yaslayarak ve tüm o ‘gerçeklik’ iğrençliğinden kaçarak- geçirmek istediğin kadını senden almak isterler.

*Bir iş toplantısında, bir organizasyonda, bir arkadaşının arkadaşı aracılığıyla ya da ne bileyim aptal bir tesadüfle karşılaşabilirsin bu ‘ağzı salyalı kadınlar’la.

*Bir bar ortamında, yanında hayatının kadını varken kötü bir şans eseri göz göze gelebilirsin…

*Bir kafede sevdiğin kadının omuzuna elini atmış rahat rahat kahveni yudumlarken, sana dikilen bir çift göz olarak karşılaşabilirsin… 

Bunlar bazen sadece o anlarda seni taciz edip yanındakini de rahatsız ederler. Bu konuşmanın mümkün olmadığı karşılaşmalarda bakışlar çok seri, duygulu, sanki daha önce tanışmış, hatta yatağa girip köpekler gibi uluyarak sevişmişcesine bakarlar. O anda seni elde edemeyeceklerini bilseler de, yaratacakları anlamsız bir kıvılcımla, hayatında anlamsız bir yangın çıkartmayı başarabilirler. Ve başardıkları anda da zafer onların olur.

‘Ağzı salyalı kadınlar’ bazen bir iş ortamında karşına çıkar. İş meselesi nedeniyle görüşmek zorunda kaldığın bu cinsler, seni olur olmadık zamanlarda arar, mail atar, bbm’den yazar, whatsApp’tan yazar, mail atar… İlla ki yazacak bir yer ve sebep bulur.

Bunlar, özellikle parmağında yüzüğü, kolunda sevgilisi olan erkeklere ve tabii aynı zamanda kadınlara düşmandır. Kendileri yalnız olduğu için, yalnızlıklarıyla yanıp kavruldukları için, diğer insanları da kendileri gibi yapmaya çalışırlar. O yüzden ‘ağzı salyalı kadınlardır’ bunlar. Diğer kadınları da tek başına bırakmak, ‘hayatımın kadınını buldum’ diyerek kendilerine yüz çevirmeyen erkekleri zor durumlara düşürmek için akla hayale gelmedik şeyler yaparlar.

Çoğu zaman en güçlü silahları da zamanın kolay ulaşım teknolojisidir. Bunlar sana olan ilgilerini ilk bakışta belli etseler de, senin ona karşı ilgin olmadığını ve tek bir kadına ait kalmak istediğini gördüğü anda, sana ve sevdana saygı duyar gibi yaklaşır, “bükemediğim eli öperim, sevdanıza saygım sonsuz” diyerek güçlü ve kanaatkar kadın olduklarını göstermeye çalışırlar. Ardından sana olan sıcaklığı nedeniyle “hiç olmazsa dost kalalım, sen bana karşı bir şey hissetmiyorsun ama ben sana hissettiğim duygulardan dolayı seni en yakın sırdaşım gibi görüyorum” diyerek sen istemesen de anlamsız bir dertleşme olayına girer. Eğer sen, biraz saf, biraz tecrübesiz ya da biraz aptalsan, bu ‘ağzı salyalı kadının’ mesajlarına yanıt verir, dertlerine ortak olarak sana aşık olan bu kadına kendince yardım etmek istersin. Ancak, bu aptal, tecrübesiz ve saf halinde atladığın bir şey olur; o da bu mesajlarla eline bulaşan salyalar nedeniyle sevdiğin kadına dokunman için ellerini uzun süre yıkaman gerektiği! Senin bu safiyane! mesajlaşmaların sevdiğin kadın tarafından görülürse işte o zaman ‘ağzı salyalı kadınlar’ salyalarını sana ve ilişkine bulaştırarak emellerine ulaşmış olurlar. Bu, senin en mahremine, ‘o kadınına’, sevdiğin kadına ve tüm gerçek hayatın kirinden uzak tutmaya çalıştığın ilişkine bulaşan bir salyadır. O kadar yapışkan olur ki, çıkarmaya çalıştıkça başka taraflarına bulaşır. İşte bu, ‘ağzı salyalı kadınlar’ın zaferidir. Bir piton gibi yavaşça dolandığı bedenini tam anlamıyla ele geçirdiği zaman seni boğar ve öldürür… Hem seni hem de sevdiğin kadını… 

Bu kadınlar ilk peydah olduklarında orta yaşın üzerinde bir varlık kulvarı göstermişlerdi. Ancak, onlar salyalarını etrafa bulaştırarak kendileri gibi pek çok salyalı kadın yarattılar. Ve maalesef bunu yaratırken yaş, güzellik, kilo, boy vs. hiçbir şeye bakmadan yaptılar. Bu ‘ağzı salyalı kadınların sayısı arttıkça da güvensiz ilişkiler, bozulmuş yuvalar, paranoyak insanların sayısı her geçen gün biraz daha arttı. 

İşte bu yüzden yeni neslin en tehlikeli varlıkları: Ağzı salyalı kadınlar…

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir