Kimse ailesini seçemiyor ama ailesinde ki gereksiz kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

 Eğer reenkarnasyona inanmıyorsanız bu hayata bir kere geldim diye düşünerek kendiniz için hep iyi olanı güzel olanı yaşamaya çalışın. Mesela eyvah yaşım geldi de geçiyor çocuğum olsun diye evde kaldım v.b. düşüncelere sığınarak doğru insanı bulmadan evlenmeyin.

Şuan çevremde ki hemen hemen bütün arkadaşlarım boşandı. Hatta evli kalan 2 kişiden fazla değildir. Neden? İşte bu saydığım sebeplerle bu yola çıktıkları için..

Öyle ısmarlama olmaz bu işler..

İlk görüşte aşkta olmaz. İlk dokunuşta elektrik olur ruhani olaylar olur. Aa dersin kafamız ne kadar aynı, senelerdir nerelerdeydi? ” yaa birini bulayım hemen evlencem” veya “evlenecekmiyiz?” Değildir bu. Sadece yaşarsın onu.. sonu zaten  ne getiriyorsa o olur.

Benim hayatım öyle oldu.

Beklemediğim anda hiç evlilik hayali kurmadığım halde (Hatta gelinlik satan kişiler olmaz böyle şey hiç mi hayalinde gelinlik yok nasıl genç kızsın diye kızdılar) evlendim, mutluyum, huzurluyum. Bir gün bile olsun ya neden evlendim demedim. Veya ilişkimiz boyunca e ne zaman evlenicez kesin evlenmeliyiz demedik. Biz sadece yaşadık..

Tabi ki dünyalar güzeli birde kızımız oldu:)

Küçükken dediğim tek şey ben hayatta evlenmem biriyle yaşamaya katlanamam.. çocuk mu? Aman aman istemem derken ısmarlama olmadığı için çok güzel bir evliliğim birde güzel kızım oldu.

Önemli olan zaten ilişkiyi yürütebilmek.. Kavga etmedik mi?  Dünyaların kavgasını ettik.. birbirimizi üzdük kırdık ama bir sonra ki sahne de yine birbirimizin olduğumuzu bildik. Bu yüzden de hiç yıkılmadık.

Ismarlama, yalan dolan ve bencillik olmadan yürüttüğünüz  her ilişki peri masalı misali ilerler..

By ozge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir