Açık öğretim fakültesi 3 ders sınavı bitti sonunda kurtuldum diyeceğim.  3 ders sınav sonuçlarını cumaya kadar açıklarlar diye umuyorum umarım daha fazla uzatmazlar.

Hala keyifsiz olduğum için iyi bir şeylerden bahsedeyim. Hala daha iyi insanlar varmış. Bunu dün öğrendim. Yalçın Güler’e bir soru sordum 5 yardım aldım diyebilirim. Hem de röportaj yaptık. Lütfen şöyle buyrun : http://www.yalcinguler.net/blog-roportajlari-ozge-yaziyor/

Boş vaktim çok olduğunda birkaç tane blog adresi var sık kullanılanlarda, vaktim olduğunda girip okurum, incelerim, temalarından tutun yazım stillerine, değişik ne yapmışlar, ne yapıyorlar, yazı altı yorumlara bakarım. Yorum yapanların sayfalarına girer bakarım. Hatta öyle bir oluyor ki bazen oradan oraya , oradan oraya atlayıp dalıp gidiyorum. Sonra ya ben bu siteye nasıl geldim nerden geldim diyorum 🙂  http://www.yalcinguler.net bunlardan bir tanesi. Hatta röportaj sonrası yorumlara baktım da tanımadığım bilmediğim çok takip edenim varmış sevindim 🙂

Projem hala ayağa kalkamadı. Bilmiyorum sebebini ama vazgeçmeme çok az kaldı. Vaktim yok evet ama öğle tatili yemek aralarımı değerlendirip çalışıyorum ama hala ilerleme olmadı.

Özüm bu aralar biraz mutsuz, sanırım azı dişlerini çıkarttığı için , her gün sebepsiz yere bir yarım saat göz yaşı döküyor. Akülü arabasını çalıştırdık fakat ona da binmiyor. Korktu çıkarttığı seslerden sanırım, bilemiyorum.

Çıkış saatim gelmiş onun bile farkında değilim J şu yazıyı yayınlayıp öyle çıkacağım. Yolum uzun, Özüm alınacak dükkana uğranacak baba görülecek oradan eve geçilecek 30 km beni bekler 🙂

Bugün yine elde var sıfır demenin vermiş olduğu moral bozukluğunu umarım çabuk atarım üzerimden. Çünkü zaman geçtikçe yapamayacağım hissi uyanıyor ve para kazanmam için bu işi yapmam şart. Maaşımı alır almaz elimde hiçbir şey kalmaması sinir bozucu bir durum çünkü.

Neyse sizin de içinizi karartmayayım. Bir an önce tema değiştirmem söylendi, daha ona bakacağım. WordPress temaları sağ olsunlar o kadar fazlalar ki seç seçebilirsen. Kararsız bir terazi burcu olarak yeterince zorlanırken şimdi bir de adsense uyumlumu? Seo uyumlumu? Öylemi böylemi?  Renkti görünüştü çok işim var çooook 🙁

Ağustos ayına girmişken yazın bitmesine bir ay kalmış gibi hissedip hala daha tatil planımız olmadığı için içimi karalar kaplarken milletin tatil fotoğraflarına bakmak paha biçilemez oluyor.  Bu arada ev yakınlarında güzel bir kafe keşfettik. Dün akşam oradaydık ve Özüm bebek çok mutlu oldu. Armut koltuklara bayıldı 🙂 Çocuk parkına gidip dönüşte ağlaması olmasaydı keyifli bir akşamdı.

Bu hafta projem için son hafta olarak kendime sınır koyuyorum. Yaptım yaptım. Yapamadım artık başka fikirlere yönelmem lazım.

Hafta içi uzun süre tabela, sticker, ups cihazı, bayrak gibi işlerle çok uğraştık. Artık bir reklam firması kadar bilgiye sahibiz sanırım. Neyse ki işleri tamamladık artık sadece Tjk makineyi getirmesi kaldı. Artık bir an önce gelse de işler yoluna girse. Yaz sezonu lig maçı yok, iş yok, yoğunluk yok, dükkan masrafları için kazanç yok daha liste yoklar ile uzar gider ama ben kısa keseceğim 🙂

Bayram tatili gelmeden biz bir tatile gidebilsek iyi olacak sanırım. Bayramda tatile gitmeyi asla düşünmüyoruz çünkü.

Şimdi iki dakika haber sitelerine baktım keşke bakmasaydım. Nefret ettim artık saçma sapan haberlerden ama şimdi kreşle ilgili bir haber okudum. 2,5 yaşındaki çocuğu kreş sahipleri dövmüş, kilitlemiş, bağırmış ve cezalandırmışlar. İnanamıyorum yani. Cidden inanamıyorum.

Şuanda nereye kime güveneceğimi şaşırdım. Kreşe gider dayak yer, okula başlar servis şoförü, hocası, üst sınıftaki büyükleri , öğretmenleri, müdürü sapık çıkar, komşusu sapık çıkabilir? Uzağa gitmeye gerek yok akrabaları sapık çıkabilir? Yada sapığa denk gelmedik, kaza ile ölebilir? Saçma sapan bir sebeple canı yanabilir? Ya o kadar uzun bir listem var ki anlatamam. Neyse iyice için karardı bitiriyorum artık.

Herkese iyi haftalar 🙂

By ozge

4 thoughts on “Kahvem&Sigaram.7”
  1. Merhabalar, Yalçın ile röportajınız üzerine geldim. Geldiğime fazlasıyla memnun oldum. Samimi bir diliniz var. Haberleri her ne kadar üzücü ve iç karartııcı hatta sinirlendirici birer unsur olarak görsem de takip ediyorum. Gerçekten bazen birlikte yaşadığım toplumdan tiksiniyorum, iğreniyorum. Her neyse Özge hanım sizinle tanıştığıma memnun oldum, umarım bundan sonra bol bol görüşürüz. ? Sevgilerle…

    1. Hoşgeldiniz Özlem Hanım, memnun oldum bende ? sayfanızı ziyaret ettim çok güzel yazılarınız var, anlatım dilinizi çok beğendim, umarım bundan sonra sık sık görüşürüz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir