2017 çok kötü geçti. Maddi manevi çok şey götürdü. 2018’in öyle olmamasını dileyerek başladım ama her gelen sene gideni arattı.
Daha 2017 yılına veda etmeden işle ilgili bir çok olumsuzluk başıma geldi. Haksız yere yükselme, altınızdan birden üstünüze çıkmalar.. sürekli birşey isteyip olumsuz yanıt almam. Elimden gelenin fazlasını yapıp karşılığını alamamam. Belki eksiği de oluyordur ama yeri geldiğinde eşşek gibi çalıştığım belli ortada. Çünkü bir iş değil 5 iş yapıyorum. Çok şükür ki ekip arkadaşlarım da canavar gibi çalışıyorlar. Yani ben çalışırken ekibin yatması söz konusu değil. Sorunum onlarla da değil. Zamanında 2 eleman alıp neredeyse alt kadrodan işe sokup özge onlar senin altında sen onların liderisin lafları ve benim 5 yıldır olmak istediğim ama sürekli önüme duvar ördükleri pozisyona onları getirmeleri..  hemde hızlı ve gizli bir biçimde. Onların lideri olmak hiç istemedim zaten. Onların değil kimsenin lideri olmak istemedim. Bana gelene kadar tecrübeli ve hak eden insanlar vardı. Olmadığına üzülmedim ama o 2 kişinin birden aniden yükselmeleri.. tesadüf olmuş gibi göstermeleri.. ben birşeyleri konuşunca arkalarından beni silip engellemeleri:)
Ya inanılmaz uyuz oluyorum bu duruma. Neyse onun dışında zaten iyiye giden hiç birşey olmadı. Belki dükkan ağustostan sonra rayına oturdu bir iyi gelişme olarak onu sayabilirim. Ama benden bizden gidenler? Geri gelmeyecek zamanlar? Maddi manevi kayıplar? Herşeyi bir kenara bırakıp 2018 e başlamak isterdim ama farkettim ki giden gidiyor ve yerine hiç birşey gelmiyor. Üstelik götürdükleri de yanına kar kalıyor.
2018e umutla girdiğim daha 6.gün ve bir çok kötü olay sayabilirim. 2 kez yolda kalmam ve yine haketmeyenlerin daha iyi yerlere gittiklerine şahit olmam? Ve ben isteyince her zamankinden daha olumsuz tepki ile karşılaşmam? Yazacak o kadar çok şey var ki ama yazdıkça sinirlerim bozuluyor. 1 aydan  uzun bir zaman oldu yeni yazı yazmayalı. Yazacak çok şey oldu ama psikolojim bir türlü müsade etmedi. Hala iyi değilim ve en sonunda hastanelik olacağım konusunda endişeliyim. Buna rağmen iş konusunda hala deliler gibi çalışıp deliler gibi adımlar atmaya çalışıyorum. Umarım hata yapmam veya yine hüsrana uğramam.
2018 bir seferde bizim için gelmiş ol.. bu sene de ben şanslı olayım. Bu sene de ben mutlu huzurlu olayım. Bu sene tek derdim kırılan tırnağım bozulan ojem olsun.. 2018 benim yılın olsun..
Evrene son kez pozitif isteklerimi sunuyor ve umarım bir daha bu kadar ara vermeden yeni yazıma başlamak isteğiyle hoşçakalın diyorum. İyi insanlara iyi yıllar!

By ozge

2 thoughts on “2017 vs 2018”
  1. Umarım 2018 yılı hepimiz için daha iyi bir yıl olur. Maddiyat bir şekilde düzelir Allah’ın izniyle. Fakat manevi anlamda kendimizi yıpratmamaya çalışmak çok önemli.

  2. Benimde sosyal içerikli bir blog sitem olduğu için bloggerları da takip ediyorum ve sizin yazılarınızı beğeniyorum. Umarum bol yazılı iyi bir yıl olur sizin içinde 2018

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir